Ma 2017. szeptember 26., kedd van. Köszöntjük a weboldal látogatóit!

CSEMŐ

Köszöntjük az ország legvirágosabb és legnagyobb tanyás térséggel rendelkező településének honlapján!

http://www.csemo.hu/images/vgta10.jpg http://www.csemo.hu/images/vgta5.jpg

Miniszterelnöki Díjat nyert CSEMŐ!

Ma tartották Kaposváron a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny 2016. évi eredményhirdetését.
Magyarország miniszterelnöke falu kategóriában a közösségi összefogás követendő példájaként CSEMŐ községet Miniszterelnöki Díjban részesítette!

Az oklevél mellé kaptunk ajándékba egy kosárnyi virágmagot.
Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki a saját környezete rendezettségével és virágosításával hozzájárult e szép sikerhez!

Külön köszönettel tartozom Gulyás Zoltánnak a virágpalánták neveléséért, Bálint Attilának, aki közösségi terek szépítését tervezte, irányította, felügyelte.

Faluközpont felújítás és sportpályák kialakítása

Sajtóközlemény - Faluközpont felújítás és sportpályák kialakítása

Sajtóközlemények - Faluközpont felújítás és sportpályák kialakítása

Csemő Község Önkormányzata 2012-ban döntött amellett, hogy a település, illetve a helyi szabadidős és versenysport élénkítése, valamint a közösségi programok infrastrukturális feltételeinek megteremetése érdekében támogatási kérelmet nyújt be az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a falumegújításra és – fejlesztésre LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-től igénybe vehető támogatás (102/2012. (X.1.) VM rendelet) – című forrás elnyerésére.

A pályázati támogatási kérelem a Gerje-Sztők Helyi Vidékfejlesztési Közösség Egyesület döntése értelmében 39.705.059 Ft támogatásban részesült.

A teljes sajtóközlemény megtekinthető/letölthető
>>>IDE KATTINTVA<<<

Informatikai partnerünk

INFO - ADÓ 2005. Kft

Csemő község internetes oldalai

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Munkatársaimmal együtt azon dolgozunk, hogy az adatok és információk folyamatos frissítése és pontosítása megtörténjen.
Semmiféle szavatosságot nem vállalunk az adatok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.
Továbbá semmilyen felelősséget nem vállalunk az adatok megtekintéséből, vagy az ott található információk felhasználásából
eredő esetleges károkért.

Dr. Lakos Roland polgármester - 2014.