Ma 2017. szeptember 26., kedd van. Köszöntjük a weboldal látogatóit!

CSEMŐ

Köszöntjük az ország legvirágosabb és legnagyobb tanyás térséggel rendelkező településének honlapján!

http://www.csemo.hu/images/vgta10.jpg http://www.csemo.hu/images/vgta5.jpg

Miniszterelnöki Díjat nyert CSEMŐ!

Ma tartották Kaposváron a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny 2016. évi eredményhirdetését.
Magyarország miniszterelnöke falu kategóriában a közösségi összefogás követendő példájaként CSEMŐ községet Miniszterelnöki Díjban részesítette!

Az oklevél mellé kaptunk ajándékba egy kosárnyi virágmagot.
Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki a saját környezete rendezettségével és virágosításával hozzájárult e szép sikerhez!

Külön köszönettel tartozom Gulyás Zoltánnak a virágpalánták neveléséért, Bálint Attilának, aki közösségi terek szépítését tervezte, irányította, felügyelte.

KEOP-7.1.0/11-2011-0037

Internetes tájékoztató a KEOP-7.1.0/11-2011-0037 projekt zárásáról

Sajtóközlemények - KEOP-7.1.0/11-2011-0037

KEOP-7.1.0/11-2011-0037
„Csemő község ivóvíz minőség javítási és vízellátás fejlesztési programja”

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Környezet és Energia Operatív Program keretén belül „Derogációs  víziközmű  projektek  előkészítése”  tárgyú,  KEOP  –  7.1.0/11  kódszámú felhívást  tett  közzé,  melyre  Csemő  Község  Önkormányzata  2011.  november  08-án pályázatot  nyújtott  be.

A  Nemzeti  Fejlesztési  Ügynökség  2011.  december  11-én  kelt támogató  okiratában  a  KEOP-7.1.0/11-2011-0037  azonosító  számon  regisztrált pályázatot nettó 12.155.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesítette.
Csemő  Község  Önkormányzat  eredményesen  befejezte  az  előkészítő  projektet,  a tervezési és dokumentálási feladatokat elvégezte. A második fordulóra a KEOP-1.3.0/09-11-2013-0129  azonosító  számú,  „Csemő  község  ivóvíz  minőség  javítási  és  vízellátás fejlesztési  programja”  című  pályázat  határidőben  benyújtásra  került.  A  Közreműködő Szervezet a pályázatot befogadta, a szakértők általi értékelés folyamatban van. A  projektben  megvalósuló  legfontosabb  cél  Csemő-Zöldhalom  területén  vezetékes ivóvízhálózat  kiépítése  a  lehető  legnagyobb  területen,  illetve  Csemő  Község  ivóvíz ellátásának biztonságosabbá tétele.  A beruházás  során megépül a Csemőt Zöldalommal összekötő vízvezeték valamint 16.521 m elosztó vízvezeték hálózat. Megújul a víztorony, új  kút  fúrása  történik,  a  vízmű  telep  felújításra  kerül.  A  terveket  az  illetékes  vízügyi hatóságok  és  a  KSZ  szakmai  bizottságai  jóváhagyták  azok  továbbtervezésére  5453-10/2012. számon elvi vízjogi engedéllyel rendelkezünk.

A teljes dokumentum elérhető a lenti linkre kattintva:
Internetes tájékoztató a KEOP-7.1.0/11-2011-0037 projekt zárásáról

Informatikai partnerünk

INFO - ADÓ 2005. Kft

Csemő község internetes oldalai

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Munkatársaimmal együtt azon dolgozunk, hogy az adatok és információk folyamatos frissítése és pontosítása megtörténjen.
Semmiféle szavatosságot nem vállalunk az adatok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.
Továbbá semmilyen felelősséget nem vállalunk az adatok megtekintéséből, vagy az ott található információk felhasználásából
eredő esetleges károkért.

Dr. Lakos Roland polgármester - 2014.