Ma 2017. július 24., hétfő van. Köszöntjük a weboldal látogatóit!

CSEMŐ

Köszöntjük az ország legvirágosabb és legnagyobb tanyás térséggel rendelkező településének honlapján!

http://www.csemo.hu/images/vgta10.jpg http://www.csemo.hu/images/vgta5.jpg

Miniszterelnöki Díjat nyert CSEMŐ!

Ma tartották Kaposváron a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny 2016. évi eredményhirdetését.
Magyarország miniszterelnöke falu kategóriában a közösségi összefogás követendő példájaként CSEMŐ községet Miniszterelnöki Díjban részesítette!

Az oklevél mellé kaptunk ajándékba egy kosárnyi virágmagot.
Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki a saját környezete rendezettségével és virágosításával hozzájárult e szép sikerhez!

Külön köszönettel tartozom Gulyás Zoltánnak a virágpalánták neveléséért, Bálint Attilának, aki közösségi terek szépítését tervezte, irányította, felügyelte.

TÁMOP 6.1.2.

"Egészségre nevelő és szemléletformáló programok Csemőben"

Sajtóközlemények - TÁMOP 6.1.2.

Az Új SzéchenyiTerv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett „ Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok támogatása ( TÁMOP-6.1.2/A/09) keretében

CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
„Egészségre nevelő és szemléletformáló programok Csemőben” című,

TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0473 jelű projektje

6.935.000.-Ft-ot nyert!

A pályázó:
CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

A projekt megvalósításának ideje: 2012. 04.01. - 2012.12.31.

A pályázatban 5 nagy fejlesztési területet jelöltünk meg. Ezek: Csemő község Egészségtervének elkészítése, 2 nagyszabású rendezvény megtartása, drog- és alkohol prevenciós, felvilágosító előadások tartása helyben a diákok és a felnőttek körében, rendszeres sportfoglalkozások szervezése az iskolában, valamint sporteszközök beszerzése. A támogatás teljes összege 6.935.000.-Ft, a támogatás intenzitása 100%-os.

>> PROJEKTTÁBLA

>> SAJTÓKÖZLEMÉNY

>> FOTÓDOKUMENTÁCIÓ

> > > > > > > > > > > > > > > > > tovább az NFÜ honlapjára

Informatikai partnerünk

INFO - ADÓ 2005. Kft

Csemő község internetes oldalai

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Munkatársaimmal együtt azon dolgozunk, hogy az adatok és információk folyamatos frissítése és pontosítása megtörténjen.
Semmiféle szavatosságot nem vállalunk az adatok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.
Továbbá semmilyen felelősséget nem vállalunk az adatok megtekintéséből, vagy az ott található információk felhasználásából
eredő esetleges károkért.

Dr. Lakos Roland polgármester - 2014.