Ma 2018. július 17., kedd van. Köszöntjük a weboldal látogatóit!

CSEMŐ

Köszöntjük az ország legvirágosabb és legnagyobb tanyás térséggel rendelkező településének honlapján!  


http://www.csemo.hu/images/vgta10.jpg http://www.csemo.hu/images/vgta5.jpg

Miniszterelnöki Díjat nyert CSEMŐ!

Ma tartották Kaposváron a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny 2016. évi eredményhirdetését.
Magyarország miniszterelnöke falu kategóriában a közösségi összefogás követendő példájaként CSEMŐ községet Miniszterelnöki Díjban részesítette!

Az oklevél mellé kaptunk ajándékba egy kosárnyi virágmagot.
Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki a saját környezete rendezettségével és virágosításával hozzájárult e szép sikerhez!

Külön köszönettel tartozom Gulyás Zoltánnak a virágpalánták neveléséért, Bálint Attilának, aki közösségi terek szépítését tervezte, irányította, felügyelte.

BÁCSVÍZ Zrt. tájékoztatója víz-, és csatornahasználóknak

AKTUÁLIS - legfrissebb hírek

http://www.csemo.hu/images/banners/bcs1.jpg

Tisztelt Ügyfeleink!

Bizonyára Önök is észrevették, hogy – bár a szolgáltatás folyamatos és az üzemeltetés átvétele zökkenőmentesen zajlott - a szolgáltató-váltásból adódóan a számlázás időben kissé eltolódik, mivel fogyasztóink adatainak átvétele a BÁCSVÍZ Zrt. rendszerébe némi átfutási időt igényelt, így új felhasználóink számláinak kiállítását a napokban tudjuk megkezdeni.

2015 márciusában minden ügyfelünk meg fogja kapni első víz- és csatornadíj számláját a BÁCSVÍZ Zrt-től. Ebben a februári időszakról szóló részszámlában az előző év fogyasztási adatai alapján kalkulált egy havi mennyiség és egy havi alapdíj kerül kiterhelésre minden felhasználási helyre.

2015. május 15-től kezdődően vízmérő-leolvasó munkatársaink megkezdik leolvasási, ellenőrzési tevékenységüket Csemő Község területén, felkeresik az ingatlanokat a vízmérő leolvasása és ellenőrzése céljából. A lakossági felhasználási helyeken felszerelt vízmérők Társaságunk leolvasási gyakorlatának, valamint hatályos Üzletszabályzatunkban foglaltaknak megfelelően félévenként kerülnek leolvasásra. Az első leolvasást követő elszámolás a 2015. január 1. és a leolvasás időpontja közötti fogyasztási adatokon alapul majd. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az év elején kiesett számlázási időszakra jutó díj a júniusban érkező elszámoló számlában fog szerepelni, így ez a szokásosnál kissé magasabb összegű lehet majd.

A két mérőleolvasás közötti időszakban havonta részszámlákat készítünk, a 2014. évi tényleges fogyasztás egy hónapra jutó átlagát alapul véve. A leolvasást követően elszámoló számlát állítunk ki, mely tartalmazza az elszámolt időszak tényleges fogyasztása és a részszámlákban elszámolt díjak közötti különbözetet.

Kérésre lehetőség van arra, hogy ügyfelünk saját fogyasztási szokásait figyelembe véve határozza meg a havi részszámlákban elszámolandó víz- és csatornamennyiséget. Ezt az igényét telefonon, levélben, e-mailben vagy személyesen jelezheti Társaságunk felé.

Ha Ön bekötési vízmérővel (főmérővel) rendelkező ügyfelünk, 2015. április hónaptól kezdve van lehetőség arra is, hogy havonta tényleges vízfogyasztása alapján készítsük el számláját, amennyiben erre vonatkozó igényét jelzi számunkra, valamint vízmérőjét havonta leolvassa és a vízmérő állást minden hónap 25-ét követő 6 napon belül bejelenti Társaságunknak.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy számláikat készpénzátutalási megbízással (csekken), csoportos beszedési megbízás útján illetve átutalással egyenlíthetik ki, a felhasználási helyen díjbeszedőnél történő számlakiegyenlítés megszűnik – köszönjük megértésüket.

A víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos kérdéseik esetén alábbi elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésükre:

Műszaki hibabejelentés: 80/200-423

Telefonos ügyfélszolgálat: 40/40-30-20

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Személyes ügyintézés: Cegléd, Szolnoki út 6.

Köszönjük az átállási időszakban tanúsított türelmüket és megértésüket, kérjük segítő együttműködésüket a vízmérő-leolvasások során.

Tisztelettel:

BÁCSVÍZ Zrt.Informatikai partnerünk

 

INFO - ADÓ 2005. Kft 


Csemő község internetes oldalai

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Munkatársaimmal együtt azon dolgozunk, hogy az adatok és információk folyamatos frissítése és pontosítása megtörténjen.
Semmiféle szavatosságot nem vállalunk az adatok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.
Továbbá semmilyen felelősséget nem vállalunk az adatok megtekintéséből, vagy az ott található információk felhasználásából
eredő esetleges károkért.

Dr. Lakos Roland polgármester - 2014.