Ma 2018. július 17., kedd van. Köszöntjük a weboldal látogatóit!

CSEMŐ

Köszöntjük az ország legvirágosabb és legnagyobb tanyás térséggel rendelkező településének honlapján!  


http://www.csemo.hu/images/vgta10.jpg http://www.csemo.hu/images/vgta5.jpg

Miniszterelnöki Díjat nyert CSEMŐ!

Ma tartották Kaposváron a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny 2016. évi eredményhirdetését.
Magyarország miniszterelnöke falu kategóriában a közösségi összefogás követendő példájaként CSEMŐ községet Miniszterelnöki Díjban részesítette!

Az oklevél mellé kaptunk ajándékba egy kosárnyi virágmagot.
Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki a saját környezete rendezettségével és virágosításával hozzájárult e szép sikerhez!

Külön köszönettel tartozom Gulyás Zoltánnak a virágpalánták neveléséért, Bálint Attilának, aki közösségi terek szépítését tervezte, irányította, felügyelte.

településszerkezet

Tájékoztatom, hogy Csemő Község Képviselő-testülete új településrendezési eszközök (településszerkezeti terv és helyi építési szabályzat) készítését határozta el Csemő község teljes közigazgatási területére.

A rendezés célja a jogszabályváltozásoknak és a megyei területrendezési tervnek megfelelő terv és szabályzat készítése, a területhasználat felülvizsgálata, új beépítésre szánt területek kijelölése és szabályozása, a külterületi szabályozás finomítása.

Kérem, amennyiben a véleményezési eljárásban részt kíván venni, a partnerségi szabályzatnak megfelelően 21 napon belül írásban nyújtsa be ez irányú kérelmét számomra. A kérelemben meg kell jelölni a véleményezési eljárás tárgyát, szervezet esetén annak nevét, képviselőjét, a kérelmező postai és e-mail címét, valamint a terv készítésére vonatkozó javaslatát, amennyiben ilyen van.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet 29. §-ának rendelkezése alapján a tervezés – jelen esetben Csemő község új településrendezési eszközeinek elkészítése – megkezdése előtt az önkormányzat dönt a partnerségi egyeztetés szabályairól, melynek során meghatározza az egyeztetésben résztvevők tájékoztatásának módját és eszközeit, a javaslatok, vélemények dokumentálásának módját, az el nem fogadott javaslatok, vélemények indoklásának módját, a dokumentálásuk, nyilvántartásuk rendjét, az elfogadott koncepció, stratégia és településrendezési eszközök nyilvánosságát biztosító intézkedéseket.

A most megalkotandó szabályzat visszavonásig, vagy módosításig minden fejlesztési terv vagy településrendezési eszköz készítésére vonatkozik.

A partnerségi szabályzat letöltéséhez kattintson ide!

A településfejlesztési koncepció letöltéséhez kattintson ide!

Csemő lehetséges jövőképei  - munkaanyag

ÚJ!  - Csemői lépéssor (probléma/hiány/akadály)  - munkaanyag

ÚJ!  - CSEMŐ - KITÖRÉSI JAVASLAT - összegzés
Informatikai partnerünk

 

INFO - ADÓ 2005. Kft 


Csemő község internetes oldalai

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Munkatársaimmal együtt azon dolgozunk, hogy az adatok és információk folyamatos frissítése és pontosítása megtörténjen.
Semmiféle szavatosságot nem vállalunk az adatok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.
Továbbá semmilyen felelősséget nem vállalunk az adatok megtekintéséből, vagy az ott található információk felhasználásából
eredő esetleges károkért.

Dr. Lakos Roland polgármester - 2014.