Ma 2018. június 24., vasárnap van. Köszöntjük a weboldal látogatóit!

CSEMŐ

Köszöntjük az ország legvirágosabb és legnagyobb tanyás térséggel rendelkező településének honlapján!  


http://www.csemo.hu/images/vgta10.jpg http://www.csemo.hu/images/vgta5.jpg

Miniszterelnöki Díjat nyert CSEMŐ!

Ma tartották Kaposváron a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny 2016. évi eredményhirdetését.
Magyarország miniszterelnöke falu kategóriában a közösségi összefogás követendő példájaként CSEMŐ községet Miniszterelnöki Díjban részesítette!

Az oklevél mellé kaptunk ajándékba egy kosárnyi virágmagot.
Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki a saját környezete rendezettségével és virágosításával hozzájárult e szép sikerhez!

Külön köszönettel tartozom Gulyás Zoltánnak a virágpalánták neveléséért, Bálint Attilának, aki közösségi terek szépítését tervezte, irányította, felügyelte.

Tisztelt csemői ebtartók!

F E L H Í V Á S

EBEK ÖSSZEÍRÁSÁRA
CSEMŐ KÖZSÉG KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉN

Csemő község közigazgatási területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B.§-ában foglalt kötelezettségnek eleget téve

2015. február 5 - 2015. február 28. között ebösszeírásra kerül sor.

Az ebösszeírás során az ebtartóknak ebenként egy, a fenti jogszabályban meghatározott adattartalmú adatlapot kell kitölteni és azokat a Csemői Polgármesteri Hivatal (2713 Csemő, Petőfi u. 1.) rendelkezésére bocsátani.

Csemő Község Önkormányzata nem tervezi ebrendészeti hozzájárulás bevezetését, az összeírás célja kizárólag a törvényi előírásnak való megfelelés.

Az adatlap személyesen is átvehető a Csemői Polgármesteri Hivatal (2713 Csemő, Petőfi u. 1.) ügyfélszolgálati irodájában, illetve letölthető ezen weboldalról is.

AZ ADATLAP LETÖLTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!

(az adatlap az eb oltási könyvének adataiból kitölthető!)

A kitöltéssel kapcsolatos, az adatlap kitöltési útmutatójában foglaltakon túlmenő tájékoztatás személyesen a a Csemői Polgármesteri Hivatal jegyzői irodájában kérhető.

Az ebösszeírás 2015. február 28-ig alábbi módon teljesíthető:

- a kitöltött és aláírt adatlapokat a Csemői Polgármesteri Hivatalhoz (2713 Csemő, Petőfi u. 1.) postai úton beküldve vagy személyesen leadva.

- a Polgármesteri Hivatal épületének ügyfélszolgálati irodájában (2713 Csemő, Petőfi u. 1.) elhelyezett gyűjtőládákba leadva,

- faxon az 53/392-001 fax számra beküldve,

- a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre beküldve.

Felhívjuk a kutyatulajdonosok figyelmét, hogy:

-       a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló 41/2010. (II.26.) Korm. rendelet 17/B. § (10) bekezdése szerint  a négy hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (chippel) megjelölve tartható, ezért szíveskedjenek a transzponderrel meg nem jelölt ebeket  állatorvosnál megjelöltetni.

-      2013. január 1-től - a hivatkozott törvény szerint a négy hónaposnál idősebb ebek  mikrochipp nélküli tartása esetén az ebtartó minimálisan 45.000,- Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújtható, ezért kérjük, hogy aki e kötelezettségének még nem tett eleget, az ebösszeírási adatlap kitöltése előtt azt pótolja.

-       Az ebösszeírásban mikrochippel ellátott és az állatorvosnál korábban bejelentett, a központi nyilvántartásban már szereplő, valamint a bilétával rendelkező és a helyi nyilvántartásban szereplő ebeket is be kell jelenteni.

-       az ebtulajdonosok az ebösszeírást követően is kötelesek az adatokban bekövetkezett változásokat, szaporulatot írásban, az adatlap kitöltésével bejelenteni a fentiekkel azonos módon.

A bejelentési kötelezettség teljesítését a tanyagondnokok márciustól ellenőrizni fogják. Az ebösszeírás elmulasztásának jogkövetkezménye - az állatvédelmi bírságról szóló kormányrendelet alapján - minimum 30.000,- Ft pénzbírság.

Nagy Erika
aljegyzőInformatikai partnerünk

 

INFO - ADÓ 2005. Kft 


Csemő község internetes oldalai

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Munkatársaimmal együtt azon dolgozunk, hogy az adatok és információk folyamatos frissítése és pontosítása megtörténjen.
Semmiféle szavatosságot nem vállalunk az adatok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.
Továbbá semmilyen felelősséget nem vállalunk az adatok megtekintéséből, vagy az ott található információk felhasználásából
eredő esetleges károkért.

Dr. Lakos Roland polgármester - 2014.